Coop-avtale i boks - Northug kan være nærmere en landslagsretur

Published
Annonse

Petter Northugs private sponsor Coop går nå inn som sponsor av de norske landslagene i langrenn.

- Sponsoravtalen er nå godkjent av styret i Coop, men jeg vil ikke si noe om innholdet i avtalen, sier kommunikasjonsdirektør i Coop, Bjørn Takle Friis, overfor TV 2.

Northugs manager, Are Sørum Langås sier Northug ennå ikke har bestemt seg for om han fortsetter langrennskarrieren, men at dagens nyhet vil gjøre det lettere med en eventuell landslagsretur.

– Coop som hovedsponsor for landslaget er supert, og er selvsagt en viktig brikke dersom Petter skulle velge en landslagsretur, sier Sørum Langås til TV 2.

I følge TV 2 vil sponsoravtalen vare fram til OL 2022 i Kina. Med mulighet for forlengelse. Men ingen av partene vil si noe om de økonomiske rammene for avtalen.

Usikkert hva som skjer med Northugs private avtale

I forbindelse med Holmenkollstafetten i 2016 skrev Northug en ny 2-årsavtale med Coop. Her med konsernsjef Geir Inge Stokke.

I forbindelse med Holmenkollstafetten i 2016 skrev Northug en ny 2-årsavtale med Coop. Her med konsernsjef Geir Inge Stokke.

Coops avtale med Northug går ut etter denne sesongen. Han har vært under Coops vinger siden landslagsexiten i 2013. Det er fortsatt usikkert hva som vil skje med Northugs private avtale med Coop om han fortsetter satsningen.

– Vi har vært fornøyd med den sponsoravtalen vi har hatt med Petter. Mer kan jeg ikke si nå, forteller Takle Friis i Coop til TV 2.

– Vi er veldig, veldig fornøyd med Coop, avslutter Northugs manager Are Sørum Langås overfor TV 2.