En tårevåt Therese Johaug etter å ha fått den endelige CAS-dommen på 18 måneder utestengelse.

En tårevåt Therese Johaug etter å ha fått den endelige CAS-dommen på 18 måneder utestengelse.

Johaug tilbake i full trening: -Motivasjonen er stigende!

Published
Annonse

Etter noen rolige måneder har OL-utestengte Therese Johaug igjen begynt å trene for fullt.

- Therese har begynt å trene veldig bra. Nå er motivasjonen stigende, forteller Johaugs trener Pål Gunnar Mikkelsplass til VG.

Også på instagram viser skistjernen at gleden ved skigåing og motivasjonen er tilbake:

Knust etter doping-dommen

Therese Johaug mister OL i Sør-Korea etter at hun i høst fikk den endelig og enstemmige dommen fra CAS på 18 måneders utestengelse.

- Jeg er helt knust. Jeg hadde en stor drøm om å gå OL i februar. Nå vet jeg ikke hvordan jeg skal klare å stå i det. Neste store mål er først om 1,5 år med VM i Seefeld, fortalte en gråtkvalt Johaug etter at hun fikk dommen.

Etter dommen fikk hun støtte av langrennsstjernen Petter Northug:

- Dommen er altfor streng. Jeg synes virkelig synd på Therese. Men er det noen som kan klare å komme seg gjennom dette og stille sterkere enn noen gang på startstreken i VM i Seefeldt i 2019, så er det nettopp Therese, sa Northug.

Johaug kan konkurrere igjen fra 15. april, men i følge treneren er det nå uaktuelt å gjøre comeback i årets siste renn, Skarverennet 18. april, selv om hele landslagseliten bruker å stille der.

- Vi ser ingen grunn til å stille der. Motivasjonen er ikke så stor til å stille i et "lekeskirenn" etter en sesong hun ikke har deltatt i, sier Mikkelsplass til VG.

Johaug deltar i nytt TV-program

I kveld får TV-seerne et gjensyn med Therese Johaug, når hun deltar i "Stjernemøte" på TV 2 som har premiere kl 22.15.

Kveldens hovedperson er Petter Northug og møter blant andre fotballproffen Ada Hegerberg og langrennsstjerna Johannes Høsflot Klæbo. Men også den svenske sangeren Carola dukker opp i en duett med Petter Northug.

Klæbo mot Northug på slakk line